pantun / sisindiran

by Peluang Usaha on 09:04 AM, 19-Apr-12

Category: pantun sunda

ochaem.jpgkini kini kuang kuang
geutok geutouk peupeundeyan
nini nini keur taruang
di bekok peperedeyan

salawe dua lima
salikur dua hiji
awewe jaman ayeuna
dicukur kos lalaki

takokak buah takekok
kini kini aruratan
barudak ulah rarecok
aki aki rek di sunatan

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images